R R E T H   S a n   p i e t r o

 

San Pietro Resort në një mënyrë shumë inovative ndërthur rezidencat dhe turizmin, ndikon pozitivisht në zhvillimin e zonës dhe sjell pikërisht atë që i mungon: Turizmin Elitor. Në një vend strategjik në plazhin e Gjirit të Lalezit, është projekti më i madh i këtij lloji, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit. Edil Al dhe Concord Investment kanë qenë gjithmonë liderët në prezantimin e koncepteve të reja dhe sjelljen e standardeve në nivele më të larta. San Pietro Resort është një tjetër investim i suksesshëm që mbështetet në një filozofi të tillë.

Më shumë rreth nesh

PREMIUM ZONE

Designed to be luxurious and unique. Such a careful planning preserves the current greenery and seamlessly fuses the construction with nature by making it part of it. The Tourist Village has direct access to the beach. Then the construction area begins within the pine trees and existing greenery.

Erald Halili

San Pietro Resort is the largest project of its kind in the Balkan region.
I would recommend it to anyone who wants to live in Albania or to invest in properties. This can be a highly profitable investment!

Elma Hoxha

San Pietro Resort is the largest project of its kind in the Balkan region.
I would recommend it to anyone who wants to live in Albania or to invest in properties. This can be a highly profitable investment!

Chris Farnell

NEWS